Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ,


ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ.  
Η ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ, ΑΛΩΒΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΕΠΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ.  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 9 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ....
"ΜΑΘΗΤΕΥΣΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ" ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ.

ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ.   ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΡΘΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΑΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ.
Ο Αναστημένος Θεάνθρωπος Χριστός ίδρυσε την Μια, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία Του εν Αγίω Πνεύματι και επέλεξε τους Αποστόλους, οι όποιοι με την σειρά τους Χειροτόνησαν σύμφωνα με την εντολή του Χριστού νέους Αποστόλους, Επισκόπους Διακόνους και Ιερείς όπως γνωρίζουμε από την Καινή Διαθήκη, με την Αποστολική Διαδοχή να αποτελεί κριτήριο της αυθεντικότητας της Εκκλησίας μαζί με την διατήρηση της Αλώβητης Αγίας Πίστης που μας παρέδωσε ο Χριστός.
Οι Απόστολοι και οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας, οι Άγιοι Μάρτυρες και Ομολογητές αποτελούν τον Πιστό Λαό του Θεού, την διαχρονική και μόνη Αληθινή Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού. Οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας, οι Μάρτυρες και Ομολογητές της Μίας Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, Μέγας Βασίλειος, Μέγας Αθανάσιος, Μέγας Φώτιος, Άγιος Μάξιμος Ο Ομολογητής, Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης, Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός, Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και άλλοι Πολλοί με τις Άγιες Οικουμενικές Συνόδους εκφράζοντας τον Πιστό Λαό, την Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία καθόρισαν με την Χάρη του Θεού και την φώτιση του Αγίου Πνεύματος τα ορθόδοξα Δόγματά μας που γνωρίζουμε συνοπτικά και από το Ορθόδοξο Σύμβολο της Πίστεώς Μας…
Διάφορες αιρέσεις που διαστρέβλωναν τον Άγιο Λόγο του Θεού και το Ορθόδοξο Δόγμα μας φάνηκαν στην Ιστορία, όπως οι Μονοφυσίτες, οι Παπικοί, οι προτεστάντες που αποκόπηκαν από την Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία ακριβώς επειδή δεν σεβάστηκαν την Ιερή Παράδοση της Εκκλησίας, τους Αγίους Θεοφόρους Πατέρες μας και χωρίς Πατερικά Ορθόδοξα Θεολογικά επιχειρήματα διαστρέβλωσαν την Αλήθεια της Πίστεώς μας. Χωρίς λοιπόν Αποστολική Διαδοχή ως αντίχριστες παρασυναγωγές σήμερα έχουν ενωθεί στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Παναιρετικών Εκκλησιών με την Οικουμενιστική κίνηση μαζί με τον αντίχριστο "αλάθητο" αιρετικό κοσμικό βασιλιά Πάπα της Ρώμης προχωρώντας στις διαθρησκειακές σχέσεις με άλλες θρησκείες για την δημιουργία μιας παγκόσμιας πανθρησκειας και όλες μαζί πλέον συμπροσεύχονται στον ίδιο θεό και πατέρα τους διάβολο αναμένοντας ως σιωνιστές τον έσχατο αντίχριστο κοσμοκράτορα μεσσία τους για να τον προσκυνήσουν ως θεό και να λάβουν το χάραγμά του 666 για να πάνε όλοι μαζί στην αιώνια κόλαση. 
Ατράνταχτο τεκμήριο ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η Μία, Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού αποτελούν οι θαυματουργοί άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας Μέγας Βασίλειος, Μέγας Αθανάσιος, Μέγας Φώτιος, άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής, άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός, ο Ισαπόστολος και Εθνομάρτυρας Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και μυριάδες άλλοι μάρτυρες και ομολογητές της Πίστεώς μας που κάθε μέρα εορτάζουμε και διαβάζουμε στο αγιολόγιο και γνωρίζουμε ότι πότισαν με το αίμα τους, τον θαυματουργικό βίο και την μαρτυρική Ομολογία τους το δέντρο της Αληθινής Πίστεώς μας, δηλαδή το Ορθόδοξο Δόγμα μας.  Πολέμησαν δεν ανά τους αιώνες όλες τις αιρέσεις που αποκοπήκαν από την Μία Αγία Εκκλησία, όπως την αίρεση του μονοφυσιτισμού, την εικονομαχία, τον παπισμό, το "αλάθητο" και πρωτείο του κοσμικού δικτάτορα Πάπα που θέλησε να καταργήσει τον Θεσμό των Οικουμενικών Συνόδων και διαστρέβλωσε το Σύμβολο της Πίστεώς μας με το φιλιόκβε και από τον οποίο ξεπήδησαν και αναπτύχθηκαν μέχρι σήμερα πολλές προτεσταντικές αιρέσεις σε όλο τον κόσμο.
Η Αληθινή Πίστη που μας παρέδωσε ο Χριστός, οι Απόστολοι και οι άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας φανερώνεται μόνο στην Μια Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού με τους μυριάδες θαυματουργούς Μάρτυρες και Ομολογητές που δίδαξαν με την θυσιαστική Αγάπη τους ότι ακολούθησαν την Σταυροαναστάσιμη Αγάπη του Χριστού στην ζωή τους με ταπεινό φρόνημα, διαρκή μετάνοια, προσευχή, νηστεία και έργα αγάπης προς τον πλησίον χωρίς ποτέ να προδίδουν την Μία Αγία Εκκλησία που ίδρυσε ο Χριστός.  Την οποία με θράσος προδίδουν οι δήθεν ορθόδοξοι Οικουμενιστές σήμερα έχοντας εκκλησιαστική κοινωνία (συμπροσευχές, συλλειτουργά και μνημόνευση αιρετικών) με τους παπικούς, μονοφυσίτες, προτεστάντες και άλλους αιρετικούς με τους οποίους συμπροσεύχονται όλοι μαζί ακόμα και με τους μουσουλμάνους που λένε θάνατο στους αλλόπιστους στο σατανικό κοράνι τους και τους σιωνιστές εβραίους που σταύρωσαν τον Χριστό και αναμένουν τον αντίχριστο μεσσία τους...  Όλοι αυτοί συμπροσεύχονται σε ποιόν Θεό;  Προφανώς στον πατέρα τους διάβολο καθώς με την Παγκοσμιοποίηση και την σιωνιστική Παναίρεση Πανθρησκεία του Οικουμενισμού προετοιμάζουν τον αντίχριστο κοσμοκράτορα μεσσία τους...
Είναι δυνατόν να αδιαφορούμε για την αθάνατη ψυχή μας και πως θα ενωθούμε με τον Άγιο Θεό Πατέρα μας χωρίς αληθινή Ορθόδοξη Πίστη και Σταυροαναστάσιμη Αγάπη;
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ ΜΑΣ".  Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΚΕΦ. 11, ΣΤΙΧ. 1 «Μιμηταί μου γίνεσθε, καθὼς κἀγὼ Χριστοῦ».
Αγάπη πού δεν περιέχει μέσα την Αλήθεια του Χριστού είναι ψεύτικη αγάπη, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 15: «ἀληθεύοντες ἐν ἀγάπῃ».
«Οργίζεσθε και μη αμαρτάνετε» (Ψαλμ. δ’ 5) ΟΡΓΙΖΕΣΘΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ, ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ" ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΑΡΤΑΝΕΤΕ!
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·».
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.  ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, ΣΤΙΧΟΣ: 30 «ἐγὼ καὶ ὁ πατὴρ ἕν ἐσμεν».
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ: 16 «Ὁ Θεὸς ἀγάπη ἐστί, καὶ ὁ μένων ἐν τῇ ἀγάπῃ ἐν τῷ Θεῷ μένει καὶ ὁ Θεὸς ἐν αὐτῷ».
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14, ΣΤΙΧΟΣ: 21 «ὁ ἔχων τὰς ἐντολάς μου καὶ τηρῶν αὐτὰς, ἐκεῖνός ἐστιν ὁ ἀγαπῶν με· ὁ δὲ ἀγαπῶν με ἀγαπηθήσεται ὑπὸ τοῦ πατρός μου, καὶ ἐγὼ ἀγαπήσω αὐτὸν καὶ ἐμφανίσω αὐτῷ ἐμαυτόν».
Δυστυχώς οι αιρετικοί σαν τους ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά και άλλοι Οικουμενιστές δίνουν διάφορες ψευδείς συγκεκριμένες δήθεν χρονολογίες κάθε τόσο για την "Συντέλεια" (γύρω στα 1800, 1900, 2000...) και κλείνουν τα μάτια μπροστά στα αληθινά "Σημεία των Καιρών" και τις αληθινές προφητείες της  Αγίας Γραφής και των αγίων Θεοφόρων Πατέρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας που πρέπει να γνωρίζουμε για να πορευόμαστε Ορθόδοξα με την Χάρη του Θεού και να είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιστεκόμαστε στις παγίδες του διαβόλου και στον τελευταίο αντίχριστο των εσχάτων καιρών, μεσσία των σιωνιστών, που θα θελήσει να αποδείξει ότι είναι θεός με ψευτοθαύματα όποτε και αν εμφανιστεί ζητώντας να τον προσκυνήσουμε ως παγκόσμιο βασιλέα και Θεό και να λάβουμε το χάραγμά του 666 για να μας οδηγήσει στην αιώνια κόλαση...  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13, στίχοι: 13 "καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων. 14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου".  Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18:  15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666".
ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ "ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1948 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.
ΩΣΤΟΣΟ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΤΑΔΕ" ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 3/10/2015 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ;  "ΑΥΡΙΟ - ΜΕΘΑΥΡΙΟ"... ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Κεφ. 11, στιχ. 3-13) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666 ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΟ.
"ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ" ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ "ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ" ΕΜΜΕΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ "ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ" ΤΟΥΣ. 
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΟΡΘΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ (www.kenef.phil.uoi.gr/pdf/14936/14936.pdf) ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
Μισαλλοδοξία και εγκληματικό φανατισμό προκαλεί το αντίχριστο μίσος απέναντι στην Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Εσταυρωμένου και Αναστημένου Χριστού, το οποίο διδάσκουν με ψευτοαγάπη οι πανθρησκειαστές παναιρετικοί Οικουμενιστές (σιωνιστές, μασόνοι, ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά, παπικοί, μονοφυσίτες, προτεστάντες και άλλοι αντίχριστοι αιρετικοί σατανιστές του Παγκοσμίου Συμβουλίου παναιρετικών "εκκλησιών" του αντιχρίστου) που πολεμούν την Αληθινή Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του Θεανθρώπου Χριστού, των Αποστόλων, των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας, Μαρτύρων και Ομολογητών.  Μέγας Βασίλειος, Μέγας Φώτιος, Μέγας Αθανάσιος, Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός, Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής… Επιπλέον μυριάδες άλλοι Μάρτυρες και Ομολογητές, επώνυμοι που βλέπουμε στο ορθόδοξο αγιολόγιό μας αλλά ακόμα και ανώνυμοι, που τους έφαγαν τα θηρία στις Αρένες του αντίχριστου Νέρωνα και άλλων ειδωλολατρών αυτοκρατόρων επειδή δεν πρόδωσαν την Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του Αναστημένου Θεανθρώπου Χριστού και αρνήθηκαν να προσκυνήσουν τα είδωλα και τους αιρετικούς… Αυτή είναι η Σταυροαναστάσιμη Αγάπη του Χριστού των Μαρτύρων και Ομολογητών, είναι το "Ορθόδοξο Δόγμα" της Αληθινής Πίστης στην Διαχρονική Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία και για αυτή την Αληθινή Ορθόδοξη Πίστη, που σώζει με την Χάρη του Θεού την αθάνατη ψυχή μας, πάντα πολεμάμε όλοι οι Ορθόδοξοι Έλληνες, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. 
Για αύτη την αληθινή Ορθόδοξη Πίστη έδωσε την ζωή του και ο Άγιος και εθνομάρτυράς, Ισαπόστολος Κοσμάς ο Αιτωλός.  Δεν έχει καμία σχέση λοιπόν το Ορθόδοξο Δόγμα μας, δηλαδή, η Αληθινή Πίστη των Αγίων Μαρτύρων και Ομολογητών της Αληθινής Διαχρονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού με τα εγκλήματα του Νέρωνα, των σταυροφόρων του "αλάθητου" αντίχριστου αιρετικού Πάπα της Ρώμης και άλλων αιρετικών και μισαλλόδοξων Τζιχαντιστών μουσουλμάνων που λένε θάνατο στους απίστους στο σατανικό Κοράνι τους, όπως και οι αντίχριστοι σιωνιστές εβραίοι που σκότωσαν τους Δίκαιους Προφήτες τους, σταύρωσαν και δολοφόνησαν τον Μονογενή Υιό του Άγιου Θεού, Θεάνθρωπο Χριστό και αναμένουν ακόμα και σήμερα τον αντίχριστο σατανοφόρο ψευδομεσσία τους…  Φυσικά και πρέπει να επαναλαμβάνουμε συνέχεια δημόσια την ΑΛΗΘΕΙΑ, όπως θα δούμε και παρακάτω πολλές φορές...

 


 Διαβάστε Περικοπές της ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ Π.Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ:



ΚΑΙ


Η μετάφραση της Παλαιάς Διαθήκης στο αρχαίο ελληνικό κείμενο έγινε από τους "εβδομήκοντα" περίπου από το 280 π.Χ. και μετά σταδιακά μέχρι και τον 1ο π.Χ. αιώνα (Βικιπαιδεία).

Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ , http://www.freevolition.gr/AG%20kefalaia.7z ΣΤΗΝ "ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ  ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΜΟΡΦΗΣ 7z ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΟΛΙΣ 1,7 ΜΒ.  ΠΗΓΗ: Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΜΥΡΙΟΒΙΒΛΟΣ: http://www.myriobiblos.gr/bible/default.asp .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου